با حادثه در حین کار، دیه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۸۲۹ #32697013

بنده استخدام شرکت پتروشیمی خصوصی بوده ام از طرف همین شرکت برای انجام جوشکاری به شرکت مشابه خودمان مامور شدم و در حین جوشکاری مخزن برج انفجار شدیدی ایجاد شد که باعثش جوشکاری خودم بود اما مهندس شیمی برج و کارگر ارشدش از اوکی بودن محل جوشکاری مطمئن بودن و من هم پذیرفتم صدمه بدنی جزعی دیده ام ولی موج انفجار هنوز تو سرمه مثل معجزه میمونه که من زنده موندم هزینه پزشکی و طول درمان را میدهد ولی به خاطر خطر به این بزرگی که با جان من بازی شده و همون مقدار کم صدمه بدنی اگر شکایت کنم ایا دیه به من تعلق میگیرد در ضمن محل کار بیمه است و

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میبایست مستند به مدارک پزشکی که در اختیار دارید اقدام به مطالبه ی دیه نمایید.

فقط دیه صدمات وارده قابل پرداخت است مگر اینکه بدلیل موج انفجار و آسیب وارده بخواهید درخواست از کارافتادگی را تقاضا نمایید .

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

در حوادث کاری بنا به تقصیر کارگر و کارفرما در ایجاد حادثه رای صادر میشود . قطعا به جهت ورود صدمات بر جان شما دیه در حق شما ثابت شده است

اگرشکایت کنید کارشناس میزان تقصیر شما و کارفرما رامشخص کرده و نهایت به میزان تقصیر کارفرما دیه به شما تعلق می گیرد

با سلام حادثه ناشی از کار است و درصدی از تقصیر هم ممکن است متوجه شخص شما باشد.

باسلام. بله ۱۰۰ درصد. دیه به شما تعلق می گیرد. حتما با مدارک پزشکی که در دست دارید اقدام به شکایت نمایید.