با وجود فاکتورها و واریزی مبلغها و نبود خودم در منزل به مشکل بر خواهم خورد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #32658954

سلام . زوجه منزل را به مدت پنجاه روز ترک کرد . من اظهار نامه و سپس دادخواست تمکین دادم . زوجه در دادگاه حاضر نشد . ولی دو روز بعد از دادگاه به منزل برگشت .و الا نیک هفته است که در منزل است و اظهار نامه فرستاد که برگشتم و استشهاد جمع کرد و در پرونده گذاشت . دادگاه هنوز هم رای صادر نکرده و وقت نظارت زده . به دلیل اخلاق بد و پرخاشگری ایشان ، من خیلی کم به منزل میروم . ولی برای خانه خرید میکنم و فاکتورها هم موجود است . و بعد از یک هفته از بازگشت ایشان شروع کردم روزانه مبلغی ( صد تومان . سی تومان . پنجاه تومان ) به حساب ایشان میریزم . ایشان شکایت ترک انفاق کرده . سوال اول : با وجود فاکتورها و واریزی مبلغها و نبود خودم در منزل به مشکل بر میخورم ؟
سوال دوم : در آن پنجاه روز که ایشان نبودند من مبلغی به حسابشان نریختم با توجه به اینکه ترک منزل کرده بودند و هنوز رای دادگاه مشخص نبود اصلا لازم بود واریز کنم ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب؛ پرداخت نفقه منوط به تمکین است، در مدتی که در خانه نبوده مستحق نفقه نخواهد بود و در خصوص نفقه جاریه و معوقه رویه دادگاه ها متفاوت است و امکان صدور حکم به پرداخت مبلغی به صورت ماهانه حتی در صورت خرید کردن مایحتاج خانه محتمل خواهد بود.