آیا می توانم درخواست پرینت پیامک ها و مکالمات همسرم به دلیل رابطه نامشروع از دادگاه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۴۴ #32627644

باسلام و تشکر از مطالب مفیدتون
مدت یک سال میشه که به رفتار همسرم (خانومم) به شدت مشکوک هستم و متاسفانه دوبار چت تلگرامش را به صورت مخفیانه خواندم و مطلع شدم با آقایی صحبت نامتعارف داشتندو حتی چند بار در بیرون با هم ملاقات داشته اند (البته چند ماه به صورت تلفن و پیامک صحبت داشتند که گویا ۵ ماه هستش که گویا زیاد از این خطشون مکالمه نداشتند )
۱-آیا می توانم از ایشون شکایت رابطه نامشروع کنم؟
۲- آیا میتوانم پرینت مکالماتش و پیامک را درخواست بدم و در صورت درخواست تا چه مدت امکان پرینت متن و مکالماتش امکان پذیر است ؟
۳- امکان پرینت چت تلگرامش وجود دارد یا خیرچون معمولا چتها را پاک میکند و دو ماه پیش یکبار دیلیت اکانت کرده بود.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید شکایت کنید و درخواست دریافت پرینت مکالمات و پیامک ها را بدهید . اگر از چت ایشان اسکرین شات دارید قابل اثبات است .

با سلام
اگر این رابطه زیاد از حد فراتر رفته باشد و محتوای پیامک ها غیر اخلاقی باشد.میتوانید به جرم رابطه نامشروع شکایت کنید پرینت پیامک های تلگرام نیز قابل ارائه است

با سلام
بله میتوانید شکایت نمایید
در صورت شکایت و دستور قاضی پیامک و تلگرامشان اگر دیلیت اکانت نشده باشد قابلیت پرینت گرفتن را دارد.

سلام رایطه نامشورع منظور ارتباط فیزیکی است و صرف رد و بدل کردن پیام یا صحبت کردن و حتی دیدن بدون تماس قیزیکی ، منظور قانون گذار از رابطه نامشروع نیست . هر چند در بعضی محاکم تا همین حد را هم رابطه نامشروع می دانند .
امکان درخواست پرینت تماس ها و پیامک های ورودی و خروجی وجود دارد . ولی متن پیامک ها به جز در جرایم مهم و امنیتی نمی دهند . پیام های تلگرام نیز اگر پاک شود قابل بازیابی نیست .