آیا پدرم میتواند ماشین من رو بفروشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۷۸ #32626579

با سلام و درود
زمانی که من ۴ ساله بودم پدرم با فروش طلاهای مادرم یک ماشین به عنوان پشتوانه برای آینده من خرید و به نام بنده زد
پس از ۱۳سال زمانی که من ۱۷ساله بودم و با وجود این که حکم رشد داشتم پدرم با توجه به درخواست طلاق مادرم بدون هیچ وکالت نامه ای از من ماشین رو فروخت.
میخواستم بدونم که این کار پدرم آیا جرم بوده و مشمول فروش مال غیر میشود یا این که اجازه انجام چنین کاری را داشته؟
آیا میتوانم ماشین را پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بعنوان ولی میتواند انتقال دهید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید به عنوان فروش مال غیر در دفاتر خدمات قضایی شکواییه خود را تنظیم نمایید .

سلام چنانچه اثبات شود خودرو متعلق به شما بوده قابلیت شکایت و پیگیری را دارد

با درود اولا پاسخ دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و آنچه رخ داده
ثانیا، فروش مال غیر کیفری به نتیجه نخواهید رسید، لیکن اگر سند رسمی بوده است میتوانید دادخواست ابطال معامله را دهید.

-سلتم بستگی دارد در قالب چه عقدی بنام شما شده باشدهبه زمانی قابل رجوع نیست که شخص مالش را به پدر، مادر یا فرزند خود ببخشد و آن را تحویل دهد، در اینصورت نمی‌ تواند از بخشش خود رجوع کند اما چنانچه تحویل نگرفته اید حق رجوع ب خودرو برای ایشان وجود دارد

زمانی که پدر ماشین را به نام شما خریده ولایتا خریده و حتما زمان فروش هم به ولایت فروخته

با سلام اگر خودرو به نام شما بوده است وی حق فروش ان را نداشته و شما میتوانید علیه پدر هم حقوقی ابطال معامله و هم کیفری فروش مال غیر اقدام نمایید.