ببخشید آگهی انحصار وراثت در چه روزنامه هایی به چاپ می رسه و چگونه میشه مطلع شد از تاریخ چاپ آگهی در روزنامه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶,۲۴۱ #32611440

سلام
ببخشید آگهی انحصار وراثت در چه روزنامه هایی به چاپ می رسه و چگونه میشه مطلع شد از تاریخ چاپ آگهی در روزنامه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با مراجعه به وب سایت روزنامه رسمی www.rrk.ir و انتخاب سربرگ آگهی های رسمی میتوانید با وراد نمودن کلمات کلیدی مانند نام خود یا مورث از متن انتشار شده مطلع شوید.

در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار چاپ می شود و از طریق مرجع اسم ان روزنامه را باید پیگیری نمایید

مدتهاست که تمامی گواهی های حصر وراثت در سایت دادگستری یا همان سامانه ابلاغ یا سامانه ثنا منتشر میشودو با جستجو امکان دریافت آگهی حصر وراثت را دارید .
برای اینکار با مراجعه به سامانه عدلیران www.adliran.ir سامانه ابلاغ، ثبت کد ملی و رمز و رمز شخصی (بدوا باید در سامانه ثنا ثبت نام و رمز دریافت کرده باشید) وارد پنجره سامانه آگهی الکترونیک شوید و سپس پنجره آگهی اعلامی ، سپس انتخاب نوع آگهی که برای انحصار وراثت ماده ۳۶۱قانون امور حسبی انتخاب کنید و تاریخی که معمولا پس از فوت متوفی تا تاریخ مشخص را جستجو کنید
تمامی گواهی های حصر وراثت در سایت دادگستری یا همان سامانه ابلاغ یا سامانه ثنا منتشر میشود .

انتشار آگهی حقر وراثت در روزنامه رسمی بعمل می آید. این روزنامه مانند سایر روزنامه های روز مانند روزنامه همشهری در کیوسک ها به فروش نمیرسد با این حال با مراجعه به وب سایت روزنامه رسمی www.rrk.ir و انتخاب سربرگ آگهی های رسمی میتوانید با وراد نمودن کلمات کلیدی مانند نام خود یا مورث از متن انتشار شده مطلع شوید.

با سلام
قبل از تصویب قانون شورای حل اختلاف مصوب ۹۴ در جراید کثیر الانتشار قابل رویت بعد ،اما هم اکنون چنانچه ارزش داری متوفی یا متوفی بیشتر ازسی میلیون ریال (نامحدود) باشد،در سامانه rrk.ir قابل مشاهده است

سلام اگهی حصروراثت در روزنامه حمایت معمولا چاپ میشود_معمولا اول هرهفته چاپ میشود.اما اگر‌میخواهید مطلع بشوید که انحصاروراثت شخص خاصی مدنظرشما هست میتوانید به شورای حل اختلاف محل سکونت متوفی مراجعه کنید ومطلع شوید والبته شما باید ذینفع باشیدتا شورای حل اختلاف پاسخگوباشد‌

با سلام به همان شورای حل اختلاف که درخواست خویش را مطرح نموده اید مراجعه و در آن جانانه روزنامه را پرس و جو نمایید و همچنین در صورت پیگیری بیشتر از طریق دفتر روزنامه تاریخ انتشار آن نیز به شما ارائه می گردد