آیا امکان پس گرفتن حق الوکاله از وکیل کلاهبرداری که در ایران نیست،وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۲۴ #32594282

سلام

۸ ماه پیش ۴۰ میلیون تومان پیش پرداخت به وکیلی که ساکن ایران نیست از طریق حساب شخص دیگری پول واریز کردم تا مقدمات مهاجرت از ایران را فراهم کند، اما پس از چند ماه از انجام کار انصراف داد و پولی پس نداد، اکنون هم همه ی شماره ها را بلاک کرده و پاسخگو نیست، فقط میدانم که با حساب شخص ثالث دیگری هنوز مشغول کلاهبرداری است.

چه کار میتوانم انجام دهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید با اثبات کلاهبرداری ایشان علیه ایشان و شخصی که در ایران همکاری می کرده شکایت کنید
و می توانید حساب همکار ایشان در ایران را مسدود کنید

به اتهام کلاهبرداری از ایشان شکایت نمایید و اگر ایران نیستند شکایت کیفری فایده ندارد بهتر است مطالبه وجه طی رسید بانکی از شخصی که پول را برایش واریز نموده اید بنمایید .

تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع در دادسرا شکایت کنید

با سلام میتوانید به اتهام کلاهبردرای از ایشان در دادسرا شکایت نمایید البته خیلی بعید است که چنین شخصی وکیل دادگستری باشد. ولی چنانچه برای شما وکیل بودن ایشان محرز باشد میتوانید از طریق کانون وکلای متبوعه ایشان نسبت به تعقیب انتظامی ایشان نیز در دادسرای انتظامی کانون وکلا اقدام نمایید.