در جلسه واخواهی الزام به تمکین چطور از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۹ #32590108

همسرم پنج ماه خانه را ترک نموده و در جلسه الزام به تمکین هم حضور نداشته است. با این وجود، ایشان بعد از رای دادگاه، درخواست واخواهی دادند. در این میان در تاریخ ۱۸ فروردین در زمانی که بنده سرکار بوده و در منزل حضور نداشته ام، ایشان وارد منزل می شوند و وسایل خانه را تخریب میکنند. بنده در اقدامی متقابل، قفل درب را تعویض کردم. بعد از دو روز، همسرم با پلیس ۱۱۰ تماس می گیرد و صورتجلسه میکنند که تمایل به بازگشت به خانه داشته اند اما قفل درب عوض شده است. در ضمن، ایشان درخواست استرداد جهیزیه داده اند که جلسه هم برگزار شده است. با این اوصاف، میخواستم بدانم در جلسه واخواهی الزام به تمکین، چگونه می توانم از خودم دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
برای لوازم گزارش ۱۱۰ و استشهادیه شهود را مبنی بر از بین بردن آنها توسط زوجه ضمیمه نمایید .
وکیل اخذ نمایید .

سلام در هر حال باید شما منزل را برای تمکین مهیا کرده باشید و اثاث البیت هم در آن وجود داشته باشد . زوجه نیز در جلسه رسیدگی اگر تمایل به زندگی نشان ندهد ، باید دلیل محکمه پسند داشته باشد . مثلا سوء رفتار شما . در غیر این صورت محکوم به تمکین می شود . گزارش 110 نیز نمی تواند مدرک باشد .