اگر با اجازه دادگاه ازدواج کنم، زن اولم می تواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۶ #32588330

با سلام
من اجازه ی ازدواج مجدد رو از دادگاه دارم
۱__اگر الان مجددا ازدواج کنم، ایا برای همسر اول حق طلاق ایجاد می شود؟
۲__زنه اولم اگر بخواهد بعد از ازدواج مجددم تمکین کند باید برایش منزلی جداگانه بگیرم یا میتونم بگم باید تو همون خونه زندگی کنه؟
۳__زنه اولم مهرشو گذاشته اجرا،ایا دادگاه مهریه اش رو طبق زندگیه جدیدم بعد ازدواج مجددم قسط بندی می کنه یا اینکه ازدواج مجددم هیچ تاثیری نداره؟
خواهش می کنم به هر سه سوالم کامل جواب بدید
ممنون میشم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر همسر اول نمیتواند ازین طریق تقاضای طلاق نماید
همسر اول میتواند تقاضای مسکنی جداگانه متناسب با شان خود بنماید
در خصوص مهریه تمکن مالی شما ملاک دادگاه است که در صورت عدم تمکن مالی میتوانید تقاضای تقسیط کنید

سلام
همسر اول امکان تقاضای طلاق را ندارد
همچنین شما باید در صورت تمکین ایشان منزل جداگانه تهیه نمایید
تاثیر نکاح دوم شما در اقساط مهریه بعید می باشد و اما در حالت کلی بستگی به نظر قاصی دارد

مخاطب عزیز
با اجازه دادگاه برای همسر اول اجازه طلاق وجود ندارد مگر اینکه شرط ضمن عقد داشته باشید

طبق قانون نفقه هر دو زوج باید تامین گردد لذا برای هریک از زوجه ها باید مسکن مستقل تهیه شود ، ضمن اینکه همسر اول می توانند به دلیل حضور زوجه دیگری درخواست تمکین در منزل مستقل را داشته باشند.

باید برای تقسیط تقاضای اعسار بدهید

سلام
۱-حق طلاق درصورت یکبار ازدواج مجدد ایجاد نمیشود
۲-اگر منزل در شانش نباشه باید منزل در شانش تهیه کیند
۳-اگر دادخواست اعسار مجدد دهید دادگاه بررسی می کند