منظور از این پیام ابلاغیه چیست؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۴ #32580119

سلام منظور از پیام پیام چیه؟ ، در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۶ وقت نظارت به لحاظ ضرورت مطالبه و ملاحظه پرونده استنادی تجدید و برای تاریخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ تعیین گردید پرونده مربوط به فروش مال غیره خودرو بوده و چندین بار پیگیری کردیم ، قاضی پرونده میگفت که حکم صادر میکنم ولی حکم نمیرنه که باز این پیام را دریافت کردم ، تشکر از همه

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قاضی برای وصول پرونده ای که به آن استناد کرده اید وقت نظارت را تمدید کرده است.

با سلام وقت نظارت به این منظور تعیین می گردد که پرونده به صورت مستمر و پیاپی در نظر قاضی تسریع حاصل گردد از رده پرونده‌های مفتوح خارج نگردد.
ولی نیاز به حضور اصحاب دعوا نمیباشد

با احترام .تا پرونده تکمیل نشود احتمال بررسی میباشد

تعیین وقت نظارت دستوری است که رییس دادگاه به دفتر دادگاه میدهد تا در زمانی مشخص پرونده را به نظر رئیس برساند و برای این امر اقدام خاصی برای طرفین متصور نیست

درود بر شما، تعیین وقت نظارت جهت بررسی پرونده نیز بررسی پرونده مورد استناد قرار گرفته بوده و برای جلوگیری از مختومه شدن، نیز در نوبت رسیدگی قرار گرفتن پرونده ی مطروحه است.

درود

پرونده شما نیاز به برسی ومطالعه بیشتری دارد به همین لحاظ این قرار صادر شده که از روند رسیدگی خارج نشود

وقت نظارت پرونده شما به دلیل اینکه قاضی نیاز به بررسی در محتویات پرونده دیگری دارد تجدید شده است