بابت دادخواست خسارت آپارتمان؛ نتونستم از هیچ راهی اسم کوچیک صاحبخونه بالایی رو بفهمم، چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #32574637

سلام
بنده دادخواست بررسی و گرفتن خسارت خرابی سقف آپارتمانم رو در دفتر قضایی دادم و کارشناس جهت تامین دلیل مراجعه کرده و ایشون (کارشناس) گفتن که اسم و فامیل مالک (خوانده ) که طبقه بالاست رو بعدا باید داشته باشی و من فقط فامیلش رو میدونم طبقه بالا هم مستاجره و نتوستم از هیچ راهی اسم کوچیک صاحبخونه بالایی رو بفهمم و میشه گفت نمیدن الان چیکار کنم لازمه بعدا واقعا؟ راهی هست از ثبت احوالی، ثبت اسنادی ،جایی؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، شما میبایست در تنظیم دادخواست نام و نام خانوادگی خوانده را درستون خوانده قید کنید