آیا بعد از گذشت 3 سال می توانم از شخصی که غیر قانونی وارد تلگرام من شده بود شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۴ #32532354

با سلام
سه سال پیش همکار بنده به صورت غیر قانونی به تلگرام بنده نفوذ پیدا کرد
بنده به رییس اداره اطلاع دادم و ایشان در حضور رییس اداره کار خود را گردنت گرفته و اشتباه خود را پذیرفت متاسفانه بنده را به دلیل خطر اخراج ایشان قانع کردند که شکایت نکنم و در آن زمان بنده یک اسکرین شات از ورود های ایشان به تلگرام خود تهیه کردم. در آن زمان ایشان قسم خوردند که عکس های شخصی من را نگاه نکرده اند
آیا امکان شکایت برای بنده بعد از سه سال وجود دارد؟
آیا شکایت بنده می تواند با عنوان ورود غیر قانونی به حریم خصوصی و ناموسی باشد؟
از پاسخگویی و لطف شما بسیار ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که بیشتر از سه سال گذشته باشد شامل مرور زمان شده و نمی توانید شکایت کنید در غیراینصورت نیز با توجه به گذر زمان بعید به نظر می رسد که شکایت شما به نتیجه برسد.