برگه حکم جلب شخص کلاهبردار در کجا صادر میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۳۸ #32521028

حکم جلب توسط چه شخصی صادر میشود؟

پس از صدور حکم چه اقداماتی باید انجام شود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حکم جلب توسط مقام قضایی صادر میشود درصورت صدورحکم جلب میتوانیدنسبت به جلب وی اقدام کنید

در دادسرا و یا دادگاه صادر می گردد،ابتداعا جلب عادی می دهند و بعد جلب سیار

هم دردادسراصادرمیشود هم دردادگاه

با سلام و احترام در صورتی که متهم احضار شود و در دادگاه و دادسرا حاضر نشود حکم جلب صادر می شود و پس از صدور متهم قابل جلب می باشد

برگ جلب در مقام احضار متهم و عدم حضور او در مرجع قضایی اعم از دادسرا و یا دادگاه صادر میشود و در موارد جرایم خاصی بدون احضار هم جلب قابل صدور است.