آیا امکان فسخ از طرف مقابل وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۱ #32511140

با یک شخص سرمایه گذاری کاری انجام دادم.

آیا اون شخص بخاطر بیشتر بودن سهم خود میتونه قرارداد رو هر لحظه که بخواد فسخ کنه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به شرح قراردادتان و حق فسخ آن رجوع نمایید تا متوجه بشوید در چه شرایطی حق فسخ دارند به استناد سهم بیشتر حق فسخ ایجاب نمیشود .

قراردادها به جایز و لازم در حقوق مدنی ایران تقسیم می شوند
اصل بر لزوم قراردادها است مگر خلافش ثابت شود و یا در قانون تصریح شده باشد
و اگر قرارداد لازم باشد تنها با رضایت طرفین منفسخ می شود و یک طرف تنها در صورتی که حق فسخ داشته باشد می تواند فسخ کند

اگر قرارداد شما عقد شرکت بوده است شرکت عقدی جایز است
عقد مشارکت عقدی است جایز و شرکا هر زمان که اراده نمایند می‌توانند از اذن خود رجوع نموده و اموال شرکت را تقسیم نمایند؛‌مگر اینکه در ضمن عقد لازم برای شرکت مدت تعیین شده باشد. در این صورت شرکا تا پایان مدت نمی‌توانند شرکت را منحل نمایند. در ماده یک دستورالعمل اجرایی قانون عملیات بانکداری بدون ربا، مشارکت مدنی اینطور تعریف شده است:«مشارکت مدنی عبارت است از :در آمیختن سهم الشرکه که نقدی یا غیر نقدی متعلق به اشخاص حقیقی یا حقوقی متعدد به نحو مشاع،‌ به منظور انتفاع، طبق قرارد اد.»

با سلام و احترام
باید شروط قرارداد بررسی شود لیکن اگر حق فسخی پیش بینی نشده باشد قابل فسخ از یک طرف نمی باشد

باسلام
دراین خصوص باید قرارداد وشروط مندرج در آنرا مطالعه کرد

سلام- بخاطر بیشتر بودن سهم نمی توانند قرارداد را فسخ کنند مگر اینکه شرایط فسخ وجود داشته باشد/.