هزینه دادخواست فک رهن و اخذ پایان کار و نحوه تنظیم و تثبیت نمودن ان به چه صورت میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #32510762

طی یک قرارداد مشارکت با سازنده به مشکل برخوردیم سازنده با سند ملک اقدام به اخذ وام مسکن نموده و در قرارداد به صورت واضح ذکر شده که کلیه مسئولیت پرداخت و تسویه وام بر عهده سازنده میباشد و در حال حاضر زیر بار تسویه وام بانک و آزاد کردن سند از رهن بانک و اخذ پایان کار نمیرود هزینه دادخواست فک رهن و اخذ پایان کار و نحوه تنظیم و تثبیت نمودن ان به چه صورت میباشد لطفا راهنمایی کنید ایا شخصا میتوانم اقدام کنم یا باید وکیل بگیرم

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بر اساس قیمت منطقه ای محاسبه می شود.و هزینه زیادی نمیشود.