در رابطه ای که به خواست خودشون بوده، به فرض درگیری کدوم طرف ضرر بیشتری میکنه و جرم خود ایشون چی هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۶۱ #32503357

با سلام ... خواهش میکنم کمکم کنید... من چند وقت پیش حدود ۱۰ روز با دختری اشنا شدم چندین بار به خانه ام امد و به درخواست خودش ! اکیدا میگم درخواست خودش خواست از مقعد رابطه داشته باشیم من ممانعت کردم اما بعد از چندی بار خواهش این کار را خیلی جزیی و در حدود چند ثانیه و بسیاار کم و در حد نرمش انجام دادم برای رضایتش.. متاسفانه انگار ایشون اخاذ هستن و میخوان از من شکایت کنن که من بزور ایشون و دوستشون رو که ۱۶ ساله هست بردم خونه مست کردم و تجاوز ! انگ بزرگی به من زدن و من هم عمیقا ناراحت و بهم ریخته ام.... توی واتس اپ کلی پیام هست و عکس های لختی که برام من فرستادند و حتی درخواستشون برای اومدن به خانه ی من... و پیام های من که بصورت راحت باهاشون صحبت کردم ! خواهش میکنم کمک کنین بدونم من باید چیکار کنم و اینکه رابطه جمعه شب بوده امروز دوشنبست میتونه از طریق دی ان ای بگه که من این کارو کردم ... اینکه درین موضع به فرض درگیری کدوم طرف ضرر بیشتری میکنه و جرم خود ایشون چی هست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام

طبق توضیحات جنابعالی، از شما شکایت تجاوز به عنف شده است که با فریب و زور و..اینکار را انجام داده اید اگر عکس ها و پیام ها را ارائه دهید واثبات نمایید که با عنف و زور و فریب نبوده هر دو به رابطه نامشروع و شلاق محکوم شوید و اگر نتوانید و ایشان ثابت نمایند که با عنف و فریب و ... این عمل را مرتکب شده اید به تجاوز به عنف که به مراتب جرمی سنگین تر است، محکوم خواهید شد.

اگرچه عمل شما ناپسند و جرم حدی می باشد اگر طرف شما شکایت کردند به لحاظ قبح وزشتی این عمل انکار موضوع توصیه میشود زنای به عنف با توجه به توضیح و مدارک شما مصداق ندارد و اثباط زنا نیز شرایط خاص دارد در نهایت ارتباط نامشروع می باشد که تا ۹۹ ضربه شلاق دارد..در صورت شکایت از شما توصیه می شود از یک وکیل متخصص استفاده فرمایید به هرحال اگر عمل با زور واکراه نبوده ،ارتباط نامشروع ثابت می شود که هردوبه مجازات شلاق محکوم می شوید اگر آن خانم هم ۴بار اقرار به زنا کنند و شما منکر شوید فقط ایشان به مجازات حدی زنا محکوم می شوند

با سلام وارادت

اگر مایه منی در مقعد ایشان پیدا شود که بعید است یا موی از شماو... شاید بتوان چیزی را اثبات کرد اما فیلم وععکس های ایشان برایتان فرستاده حاکی از رضایت داشته

و رابطه نامشروع مادون زنا شلاق برای طرفین

گرچه عمل شما ناپسند و جرم حدی می باشد اگر طرف شما شکایت کردند به لحاظ قبح وزشتی این عمل انکار موضوع توصیه میشود زنای به عنف با توجه به توضیح و مدارک شما مصداق ندارد و اثباط زنا نیز شرایط خاص دارد در نهایت ارتباط نامشروع می باشد که تا ۹۹ ضربه شلاق دارد..در صورت شکایت از شما توصیه می شود از یک وکیل متخصص استفاده فرمایید به هرحال اگر عمل با زور واکراه نبوده واثبات شود هردو طرف مجازات خواهید شد