چه ضمانتی برای خرید پیش فروش آماده تحویل وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۳ #32492608

خرید فروش اینگونه املاک به چه صورت انجام میشود . زمان قولنامه چه مدارکی بایستی از فروشنده گرفته شود . چه تضمینی وجود دارد . خواهش میکنم کمکم کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا باید نزد بنگاه معتبر یا دفترخانه اسناد رسمی اقدام به انعقاد قرارداد کنید.
نسخه ای از قولنامه را که مختص شما است حتما دریافت کنید.
هنگام انعقاد قرارداد دو نفر شاهد داشته باشید.
مدارک شناسایی فروشنده را بررسی کنید و کپی مدرک شناسایی وی را دریافت کنید.
آدرس دقیق محل کار و محل سکونت و شماره تماس فروشنده را دریافت کنید.
شروط ضمن عقد (تاخیر،عدم انجام تعهد به موقع یا مغایر با مفاد قرارداد و وجه التزام و ... ) را حتما درج کنید.
در قبال چک که می دهید رسید دریافت کنید.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بایستی این قراردادها در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد.

در هر صورت قرارداد رسمی نزد دفترخانه تنظیم نمایید...

سلام اگر ملکی عملیات ساختمانی اش پایان یافته و آماده تحویل است ، عنوان قرارداد پیش فروش نیست . لذا ابتدا مطمئن شوید که سند ملک به نام فروشنده است ، هم چنین برای تأخیر در تأویل خسارت روزانه قابل توجه در قرارداد ذکر کنید ، بخش قابل توجهی از ثمن قرارداد رامنوط به تحویل به موقع کنید ، در قرارداد بنویسید که در صورت تأخیر در تحویل ، میزان خسارت روزانه محاسبه و از باقی مانده ثمن کسر می شود و بقیه ان به فروشنده پرداخت خواهد شد . بهتر است قرارداد را یک نفر وکیل یا کارشناس حقوقی خبره برایتان تنظیم کند .

به دلیل اینکه پیش فروش آپارتمان معمولا توسط افرادی انجام میشود که توانایی مالی برای تکمیل ساختمان ندارند و به دلیل سوء استفاده های احتمالی در آینده و ممکن است توانایی تکمیل و تحویل به شما را نداشته باشند بنده به شما پیشنهاد میکنم که از اینگونه معامله های پیش فروش امتناع کنید.

با درود فراوان
بایستی در دفترخانه این خرید انجام شود و از سند بصورت مشاع انتقال یابد و فرم پیش فروش آپارتمان تنظیم شود .