آیا همین پیام هایی که با گوشی ثبت میکنم کافی هستند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۶۹ #32487232

سلام ، بنده همسرم درحال خیانت به من هست بنده چند وقتی بود بهش مشکوک شدم با کمک پسرم تونستم وارد تلگرامش بشم یعنی اینکه الان تلگرامش روی گوشی من هست ولی خودش خبر نداره و متوجه نیست چت هاش رو با یه آقای دیگه ای میبینم، اسم اون شخص رو به اسم خانم سیو کرده ولی ایدی اون شخص با اسم و فامیلش هست و همچنین عکس هاش روی پروفایلش هستند پیام های عاشقانه بهم میدن، از دیدارشون صحبت میکنن و طبق پیام هاشون مشخصه که رابطه ی نامشروع دارن
من از تمام پیام هاشون موقع چت کردن دارم ویدیو میگیرم ولی اون ها نمیدونن، بعد از هربار چت کردن پیام هاشون رو پاک میکنه
آیا همین پیام هایی که با گوشی رکورد میکنم کافی هستند با نیاز به مدارک بیشتری دارم ؟
باید صبر کنم وقتی توی خونه ی اون آقا قرار گذاشتن به پلیس تماس بگیرم ؟
نیاز هست الان به دادگاه مراجعه کنم و این موضوع ‌رو با قاضی درمیون بگذارم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سعی کنید ادله را از طرق قانونی جمع آوری کنید
بله گزارش ۱۱۰ نیز مفید است لیکن پاسخ مبسوط است که در این مقال نمی گنجد

سعی کنید ادله را از طرق قانونی جمع آوری کنید
بله گزارش ۱۱۰ نیز مفید است لیکن پاسخ مبسوط است که در این مقال نمی گنجد

سلام و درود، در ابتدا باید به شما توصیه کرد که سعی در آرامش و حل و فصل منطقی داشته باشید، زیرا هر گونه حرکت احساسی و هیجانی ممکن است عواقب ناگواری هم برای شما و هم دیگران داشته باشد؛ و اما با توجه به توضیحات اخیر، به نظر می رسد شما ادله ی کافی دارید اما به دلیل هک و اقدامات غیرقانونی جهت کسب آن ، احتمالا در دادگاه مورد قبول واقع نخواهد شد؛ و باید اشاره داشت که صرف ادله داشتن کافی نیست بلکه ، دلایل باید از طریق قانونی کسب شوند و قوانین جدید این امر را صریح تر کرده اند. و در آخر به شما توصیه می کنم که به جای انتقام گیری و اقدامات این چنین ، اولا به فرزندتان فکر کنید و عواقب صدمات روحی به وی ناشی از ضربه ی شرافتی به مادر ، و دوما این زندگی مشترک نامطلوب را تمام کنید و ضمن اطلاع به همسرتان در مورد اگاهی شما از ارتباطات نادرست، از وی بخواهید که با حفظ آبرو و به طور توافقی و با امتیازات مناسب برای شما از هم جدا شوید؛ مناسب ترین انتخاب را کنید ، موفق باشید.

بله قابل اثبات است ولی چون در ردیف اماره قرار میگیرد قدرت لازم همانند دلیل را ندارد و چه بسا اماره به کمک علم قاضی نیایید و شما ممکن است همسرتان را محکوم نکنید خودتان محکوم گردید

بسمه تعالی : گر چه در دادگاهها با توجهبه قوانین جدید در این زمینه به سختی میتوان با پیامک و فضای مجازی اینمقوله را ثابت نمود و دادگاهها برائت شخص را صرف اینکه اجازه تحقیقو تفحص ندارند و از شاهد و مطلع نمیتوانند شهادت اخذ نمایند لذا به نظر بنده حقیر قبل از مراجعه به دادگاه بهترین راه حل مراجعه به دفاتر مشاوره خانواده است تا با دعوت همسرتان بتوانند مدرک قابل استنادی بهن شما ارائه دهند و موضوع را به نتیجه برسانند .. بارها و بارها در دادگاهها متاسفانه دیده ام و حسب تجربه خدمتتان عرض کردم. زیرا همین مقوله پنهانی یا بعبارتی هک کردن مواردی که فرمودید موجب از بین رفتن ادله اثبات است و عمل شما جرم شما را اثبات میکند و بعدا متوجه خواهید شد که محکومیت شما قطعی و همسرتان تبرئه خواهد شد زیرا در قوانین جدید ادبله اثبات باید حتما قانونی اخذ گردد .. و کسب مدارک از طریق غثیر قانونی اثری در محاکمات ندارد.به همین علت بهترین راه مشاوره گرفتن و مساعدت گرفتن از دفاتر مشاور خانواده ست

سلام
ادله یاد شده مثبت ادعای شما نیست و صرفا اماره یا همان نشانه است مخصوصا با پیشرفت تکنولوژی که اینگونه ادله به سادگی قابلیت تحریف دارند به عنوان ادله قابل استناد نیست اما میتوانید به عنوان نشانه از آن ها استفاده کنید...در صورت استعلام متن پیامک در استعلام پیاده نمیشود مگر در مواردی همچون موارد امنیتی مگر اینکه مالک سیمکارت همسرتان خودتان باشید در استعلام یا همان پرینت سیمکارت صرفا به این نکته اشاره میشود مبدا و مقصد تماس یا پیامک چه شماره ای میباشد..ضمنا پیام های رد و بدل شده از تلگرام قابل پیگیری از طریق استعلام از اپراتور ها نمیباشد

باسلام

بله با چت ها و پیام ها امکان اثبات آن در دادگاه مقدور است و در صورت لازم دستور دادگاه برای پرینت سیمکارت همسر شما هم صادر خواهد شد
باید صبر کنم وقتی توی خونه ی اون آقا قرار گذاشتن به پلیس تماس بگیرم ؟
اگر چنین باشد که ادعای شما صد درصد اثبات خواهد شد