اگر مرد حاضر به طلاق توافقی نباشد چه اقدامی بهتر است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۵۴۸ #32485256

بنده در دوران عقد هستم..و به علت عدم سازش و یکسری مشکلات میخواهم از همسرم جدا شوم..ایشون حاضر به طلاق توافقی نیست..و حتی عنوان کرده مهریه رو ببخشم و هرچه داده رو پس بدم تا شاید حاضر به طلاق شود..
چه راه حلی میتونید بهم پیشنهاد کنید؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

تا زمانی که عسر و حرج نداشته باشید نمیتوانید طلاق بگیرید

با سلام
با اثبات عسر و حرج و کراهت خود از همسر دادخواست طلاق مطرح نمایید

با سلام. اگر شرایط اثبات عسر و حرج خود را ندارید نمی توانید همسرتان را ملزم به طلاق نمایید. فقط می توانید مهریه را مطالبه نمایید.

سلام اگر واجد شرایط باشید مانند وجود یکی از شرایط ۱۲گانه حق طلاق همسر می توانید اقدام کنید

زوجه باید بتواند عسروحرج خویش را ثابت کند.

با سلام
درخواست طلاق از سوی زوجه نیاز به اثبات عسروحرج نیز می باشد

طلاق از طرف زن تحت شرایطی امکانپذیر است باید شرایط را ثابت کنید.