رفع توقیف منزل ۶۰ متری و اثبات مستثنیات به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۶۸۸ #32466523

سلام به کارشناسان حقوقی
تنها دارایی بنده یک منزل ۶۰ متری می باشد که زوجه توقیف کرده برای اثبات آن در دادگاه که رد توقیف کنم بعد از دادن یک لایحه رد توقیف آیا باز چیزی باید به دادگاه ارائه دهم یا باید زوجه اگر اموالی از من سراغ دارد لیست آنرا ارائه دهد؟
گمراهتان نکنم جهت اثبات منزلم که جزء مستثنیات دین است بعد از ارائه لایحه باید چکار کنم که منزل رد توقیف شود؟
با تشکر از همه کارشناسان گرامی

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

صر ف اینکه اثبات شود شما منزل دیگری ندارید از منزلتان رفع توقیف می شود

سلام
ضمن تقدیم لایحه باید لیستی از کلیه اموال و دارایی های خود به دادگاه تقدیم کنید اگر برای دادگاه محرز شد شما فقط همین یک منزل را دارید جز مستثنیات دین محسوب می شود

با سلام تنظیم لایحه و اعلام این مطلب که ملک مزبور تنها دارایی شماست کفایت میکند

دادگاه طبق لایحه شما نظر میدهد . اگر قبول کند رفع توقیف می کند

سلام
صرف اینکه اعلام دارید منزل مزبور تنها دارایی شما و محل زندگی شما است باعث می شود ملک از مستثنیات دین باشد و رفع توقیف شود

با سلام دوست عزیز با ارائه لایحه و بررسی درخواست شما منزل شما جزو مستثنیات دین محسوب شده و رفع توقیف میشود،زوجه تا زمانی که مهریه ایشان را پرداخت نکرده‌اید هر مالی به غیر از مستثنیات معرفی کند نماید توقیف میشود.