آیا با گذشت ۱۰سال هنوز سو پیشینه دارد‌‌؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۶ #32457828

فردی سال ۹۱ به مدت ۷ماه به جرم مشارکت در سرقت زندان بوده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر سابقه موثر کیفری محسوب نمیشود ولی در استعلامات مراجع قضایی (سجل کیفری) ثبت میشود.

با سلام
خیر، فاقد سابقه کیفری موثر هستند ولی محکومیتشان در سجل کیفری ثبت که صرفا در صورت استعلام مراجع قضایی پاسخ داده میشود.

موفق باشید

با سلام
خیر، فاقد سابقه کیفری موثر هستند ولی محکومیتشان در سجل کیفری ثبت که صرفا در صورت استعلام مراجع قضایی پاسخ داده میشود.

موفق باشید

با سلام بستگی دارد که چه تاریخی صادر شده باشد زیرا سوء پیشینه همان محروم اجتماعی بعد از اتمام اجرای مجازات است

با سلام
بدلیل اینکه سابقه کیفری موثر ندارد بحث سو پیشینه کیفری منتفی است.

درود

خیر، سابقه کیفری موثر ندارد بدین معنی که در گواهی عدم سوء پیشینه چیزی درج نمی گردد. و اعلام می نماید فرد فاقد سابقه کیفری است.
اما در استعلام هایی که دادگاهها انجام می دهند وجود دارد.
مثلا اگر همین شخص مرتکب جرم جدیدی شود دادگاه سوابق کیفری وی را استعلام می نماید و اگر در گذشته جرمی مرتکب شده باشد در استعلام دادگاه درج می شود که این امر می تواند در تعیین مجازات جرم جدید موثر باشد.

باسلام
خیر
سابقه موثر کیفری نخواهند داشت.