کلانتری مجاز به ازاد کردن شخص جلب شده میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹۸۰ #32443974

حکم برگشتی بابت چک برگشتی گرفتم و صاحب چک رو جلب و الان در کلانتری است . اگر طلبم رو بگیرم و رضایت بدم کلانتری میتونه ازادش کنه؟
ممنونم.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگررضایت شما رو پرونده باشد آزاد می شود.

با سلام
درصورت پرداخت محکوم به (مبلغی که شخص محکوم به پرداخت شده است) توسط شخص جلب شده کلانتری می تواند با تنظیم صورتجلسه نسبت به آزادی ایشان اقدام نماید اما بعضا برای آزادی نیاز به دستور مقام قضایی می باشد.

سلام بله در صورت حصول توافق مراتب صورتجلسه گردیده و متعاقبا فرد مجلوب آزاد می شود

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور بستگی به نظر قاضی محترم دادگاه صادر کننده حکم جلب دارد در قسمت اخیر حکم اگر نوشته شده باشد بعد از دریافت کامل مبلغ ....... ریال بلا قید و شرط آزاد گردد ..بله کلانتری مجاز به رفع جلب است. اما بعضا فقط دستور جلب بنحویست که نوشته شده تحت الحفظ به اجرای احکام معرفی گردد ..که اگر دین هم پرداخت کند کلانتری مجاز نیست که محکوم علیه رو آزاد کند .
بنابرین به حکم صادره رجوع کنید و دستور رو بخوانید .وکاملا متوجه عرایض بنده خواهید شد .
از لطایف کلام : کلانتری بدون دستور قاضی نمیتواند خودمختار کسی را آزاد کند که دارای پرونده باشد یا در جرایم مشهود توسط خود کلانتری جلب شده باشد در هر حال باید بر اساس دستور قاضی، بازپرس؛ یا دادیار صورت گیرد

اگرشما رضایت بی قید و شرط خودرا اعلام نمایید کلانتری میتواند شخص مجلوب را آزاد نماید

سلام
بله ممنوعیتی در این خصوص وجود ندارد و مراتب صورتجلسه خواهد شد.