آیا شوهر میتواند از شورای عالی قضائی تقاضای تجدید نظر کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۰ #32433989

با سلام، اگه بحکم دادگاه، زوجه حق طلاق داشته باشه و دادگاه تجدید نظر هم رای دادگاه بدوی را تائید کند آیا شوهر میتواند از شورای عالی قضائی تقاضای تجدید نظر کند؟ و در صورتیکه این حکم در شورای عالی قضائی رد بشه تکلیف چه خواهد بود؟ و در اینصورت قضیه چقدر زمانبر خواهد شد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام امکان درخواست فرجام خواهی در مهلت قانونی وجود دارد

اگر منظورتان درخواست فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است امکان درخواست فرجام در موعد مقرر قانونی وجود داشته ولی نمیتوان زمان مشخصی را برای رسیدگی پیش بینی نمود .

با سلام
ابتدا باید دید این حق طلاق برای شما چگونه به وجود آمده که در جواب درست خیلی موثر خواهد بود اما به هر حال مشخص هست که قابل اعتراض هست زوج می تواند فرجامخواهی کند اما پذیرش با دادگاه عالی هست اگر رد بشود شما می توانید اجراییه صادر کنید و حکم را اجرا کنید اما اگر تایید بشود ارسال می شود به دادگاه هم ارز قبلی و مجدد رسیدگی می شود

نسبت به رای در دیوان عالی کشور میتوانید فرجام خواهی کنید.

چیزی به نام شورای عالی قضایی در حال حاضر وجود ندارد. اما احکام راجع به طلاق در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی هستند و ممکن است حکم طلاقی که در تجدیدنظر نیز ابرام شده، اینک نقض گردد.

امکان اعتراض وجود دارد لیکن با داشتن حق طلاق یا وکالت در طلاق شما بعید ایت به نتیجه ای برسد

زوج می تواند نسبت به رای فرجام خواهی نماید.زمان قابل پیش بینی نمی باشد