تا ایشون نخواد دادگاه حکم طلاق رو نمیده؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۲ #32429879

سلام
خانمی هستم که دو ساله متارکه کردم،همسرم بعد از دریافت حکم عدم تمکین ازدواج دایم کردن،میخوام درخواست طلاق بدم،گفتن که باید قبلش مشاوره بریم ولی همسرم به این مشاوره نمیان و میگن منو طلاق نمیدن،اگه ایشون نیان،من میتونم تنهایی برم و درخواست طلاق بدم؟!اصلا کار به جایی پیش میره؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
مناسب تر است که اقدام به اخذ رضایت ایشان و تلاش برای همکاری ایشان نمایید.

مشاوره الزاما برای طلاق توافقی است. درصورتیکه قصد طلاق گرفتن دارید باید عسر حرج خود را ثابت یا یکی از موارد ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی را اثبات کنید

با سلام
اولا در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق نمایید و دوما اگر همسرتان در جلسات حاضر نشدند میتوانید عدم حضور ایشان را از مرجع مربوطه اخذ نمایید

با سلام بله شما نیز می توانید دادخواست طلاق دهید اما می بایست موضوع شما بیشتر بررسی شود

با سلام باه دادخواست عسروحرج مطرح نمایید

درود
بله از مشاور بخواهید عدم حضور همسرتان را مکتوب کنند.

سلام و عرض ادب
عدم حضور همسر شما در فرایند طلاق، مانع طلاق نیست. البته ممکنه موانع قانونی دیگری داشته باشه. مثل عدم امضای شروط ضمن العقد و...