چگونه می توانم برای دریافت پول قرض داده شده اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۱۵ #32428700

با سلام، من به یک نفر مقداری پول قرض داده ام و گفته بودند که ظرف مدت ۱ هفته پول را بر می گردانند، فقط رسید واریزی و شماره کارتی که پول واریز شده است را دارم. آدرسی از ایشان در اختیار ندارم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدرک دیگری نداشته باشی مثل شهود یا قرارداد به راحتی می تونه از زیر بار دین خارج بشه جهت راهنمایی بیشتر میتوانید درخواست ارزیابی حقوقی بنمایید

اگر حسابی که پول به آن واریز شده متعلق به فرد یاد شده باشد شما میتوانید باستناد رسید انتقال وجه دادخواست مطالبه بدهید .
در مورد عدم داشتن آدرس نیز میتوانید خوانده را مجهول المکان معرفی کنید تا از طریق نشر آگهی دعوت شود . پس از صدور رای و در مرحله اجرا میتوانید نسبت به تقاضای استعلام نشانی محکوم علیه از بانک تقاضا نمایید .

اگر ایشان اذعان به مدیون بودن نداشته باشن اثبات واقعه مشکل میباشد