وکالت فروش داده که هنوزم پابرجاست و باطل نشده آیا در حال حاضر میشه با اون وکالت ها سند رسمی گرفت از اداره ثبت؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۵۰ #32428321

با سلام شخصی مقداری زمین با قولنامه به شخص دیگر فروخته و در شوارای حل اختلاف تنفیذ کرده و حکم اثبات مالکیت گرفته. *اما اجرائیه نرفته حکم که سند رسمی صادر بشه حدودا ۱۲ سال از این موضوع میگذره و متراژ زمین بسیار زیاد بوده
اون خریدار به خریداران جدید وکالت فروش داده که هنوزم پابرجاست و باطل نشده آیا در حال حاضر میشه با اون وکالت ها سند رسمی گرفت از اداره ثبت ؟
از طریق اداره ثبت باید اقدام کرد یا دفتر اسناد

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به مفادوکالت نامه منوط و مرتبط می باشد.

وقت بخیر بستگی به مفاد وکالتنامه دارد

با احترام متن وکالتنامه باید بررسی دقیق شود

بستگی به مفاد وکالتنامه داردبستگی به مفاد وکالتنامه دارد

در صورت داشتن اختیارات لازم و وکالت نامحدود امکان پذیر می باشد

سلام اگر در متن وکالتنامه اخذ سند تصریح شده باشد بله

باعرض سلام،بهتر است وکالت نامه کاملا بررسی شود چون به مفاد آن بستگی دارد