ایا صرفا به ویس ها و پیام های واتس اپ میشه استناد کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۴ #32417281

سلام وقت بخیر
بنده طراح سایت هستم یک کاری رو استارت زدیم بدون هیچ گونه قرارداد و نوشته ی مکتوبی صرفا تبادل چندین ویس و متن در واتس اپ
بنده کار تحویل مشتری دادم ایشون نمی پذیرن کار رو و تقریبا ۹۹ درصد کار تکمیل هست و ۱ درصد که مستقل هست و تداخلی در پروژه وب سایت ایجاد نمیکنه مونده
به ایشون میگم برو ۹۹ درصد که مستقل هست تست کن که اگر ایرادی داره حلش کنم
ایشون به علت تاخیری که داشتم کلا لج کرده و میگه شکایت میکنم از دستت

سوال:
۱- ایا ایشون میتونن بدون داشتن قرارداد بابت همون ۱ درصد که میشه دو تا قابلیت برن شکایت کنن؟؟
۲- ایا صرفا به ویس ها و پیام های واتس اپ میشه استناد کرد؟
۳- با توجه به اینکه من تاخیر داشتم در کار و دو قابلیت مونده که تداخلی ایجاد نمیکنه و اینکه ایشون تست نمیکنن و نمی خواهن ادامه بدن پیشنهادی دارید؟

ممنون از تمام وکلا عزیزی که پاسخگو بنده هستند

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، فارغ از این مساله که به استناد ویس و پیام در واتساپ میتوان شکایت مطرح نمود پاسخ سوال شما منوط به توافقات اولیه و شرایط قرارداد شفاهی و درج شده در پیامها می‌باشد

بادرود چنانچه شرایط خاصی در پیام های شما باشد قابل پیگیری و شکایت است

با سلام و درود
در صورت تعیین مدت خاص ودریافت و پرداخت وجه امکان شکایت وجود دارد ، در غیر اینصورت شما می توانید بعلت عدم تادیه پرداخت اجرت از ایشان طرح دعوی نمایید

سلام چنانچه در پیام ها مدت خاصی را اعلام کرده باشیدو شرطو یا خسارتی را در نظر گرفته باشید با تاخیر پیش امده ایشان میتواند ب استناد پیام ها طرح دعوا نماید در غیر اینصورت با توجه ب کار انجام شده متقابلا شماهم میتوانید اجرت کار انجام شده را مطالبه نمایید

شکایت احتمالی ایشان ،مسموع نیست اما درصورت وارد دانستن شکایت وی توسط قاضی، به کارشناس رسمی حوزه مربوطه ارجاع میگردید، وشما نیز میتوانید متعاقبا دادخواست دریافت حق الزحمه ثبت نمایید

سلام شما دادخواست ایفای تعهد و پرداخت وجه قرداد را به استناد پیام و ویس بدهید با توجه به اینکه قراردادی وجود ندارد و عجلی تایین نشده شکایت ایشان نتیجه ای نخواهد داشت