چگونه می توانم چک مسروقه ام را پیدا کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۸ #32411320

سلام بنده صاحب هنرستان غیر دولتی هستم که در یک شب از ان سرقت شده وتمامی اجناس و چک مشتری ودسته چک شخصی و بسیار زیاد اجناس به سرقت برده اند تیم تانگشت نگاری هم امدو صبح کار اثر انگشت برداشتند بعد از مدت ۱ ماه چک یکی از پدر های دانش اموزان که به سرقت رفته بود در دست یک لاستیک فروش قرار گرفته و زنگ زد که پول تو حساب نیست ما هم با مامور پاسگاه رفتیم سر قرار که پول به شخص بدهیم و چک دزدی رو تحویل بگیریم ولی با لاستیک فروش مواجه شدیم که به اذعان فروشنده لاستیک ادرس شخصی رو داده که ما بعد از پرس جو ادرس و فامیل اشتباه بوده والان ادرس لاستیک فروش که چک دزدی دستشه وبرگشت زده رو داریم در این حالت حرف از دزدی ۲۰۰ میلیون تومانی دارم میکنم چه باید کرد تنها سرنخ کسی است که لاستیک فروخته وچک دزدی را گرفته لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید نسبت به همه مدارک اعلام سرقت شود و مراتب به بانک های مرتبط اعلام شود . سپس شکایت سرقت مطرح شود و موضع در اداره آگاهی پی گیری شود . اگر چکهای سرقت شده در وجه شخص معین بوده می توان با ادعای عدم انتقال و جعلی بوده امضای ظهر چک بی اعتباری آن را اثبات و دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمود . موضوع پیچیدگی دارد و بهتر است با یک نفر وکیل برای انجام امور وکالت دهید .

شما شکایت خویش رامطرح و پرونده درجریان رسیدکی است . درسته زمان برهست روند دادگاه ولی جای نگرانی نیست .

با سلام ووقت بخیر
بهرحال باید ازطریق مراجع قضایی پیگیری شود که فعلا درحال بررسی می باشد و باید منتظر باشید تا چک های سرقتی به بانک رفته و ازاون طریق پیگیری کنید و اگر مندرجات چک ها را میدانید اعلام مفقودی کنید .