در صورت ازدواج مجدد زن آیا وی می تواند از حقوق مستمری پدرش نیز استفاده کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۵ #32400365

عرض سلام
مادر و خاله بنده هردو مستمری بگیر تامین اجتماعی از فوت پدر هستند. ولی خاله ام برای دریافت مستمری سالها پیش بصورت سوری از شوهر خود طلاق گرفت و باهاشون صیغه کردند. این اقا بتازگی فوت کردند ولی قبل از فوت، خاله ام با این اقا با مجددا عقد دایم کردند که بعد فوت ایشون بتونند مستمری شوهرشونم دریافت کنند. ضمنا به بیمه تامین اجتماعی هم اعلام نکردند که ازدواج کردند که بتونند از هردو طرف مستمری بگیرند. حالا از قرار شوهرشون بیمه خدمات درمانی بوده به همین خاطر تامین اجتماعی هم متوجه نشده. سوال من این هست که الان مادر بنده چطور باید اثبات کنه که خواهرشون از دوطرف دارند مستمری میگیرند؟ چون مستمری پدربزرگ بنده در حال حاضر بین این دو فرزند تقسیم میشه.
تشکر

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مادام که تامین اجتماعی از ازدواج ایشان مطلع نشده ، می تواند مستمری را بگیرد ولی اگر مطلع شود ، حق استرداد خواهد داشت