آیا فروشنده میتونه به خاطر عدم تعهد خریدار فسخ معامله کنه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۱ #32364317

سلام
بنده یه اپارتمان پیش خرید کردم که قسمتی از پولش رو اول کار دادم و قرار شد بود بقیه رو تو دو قسط پرداخت کنم اما من دو قسط‌ رو قبول نکردم و در گوشه ای از توضیحات مبایعه نامه اوردیم که پولی که قرار بود دو قسط بدهیم یکجا کل مانده پول را پایان کار با موقع کلید تحویل به فروشنده بدهم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
نمی توانند مگر به موجب قرارداد حق فسخ داشته باشند.

با سلام. چنانچه حقی در این خصوص برای فروشنده شرط نشده باشد امکان فسخ وجود ندارد.

اگر حق فسخ خاصی در قرارداد برای او پیش بینی نشده باشد، به استناد اصل لزوم قراردادی خیر نمیتواند

سلام و احترام اگر فقط آنچه که شما در سوال قید کرده اید باشد خیر نمیتواند و همچنین نیاز به بررسی سایر شرایط قرارداد نیز می باشد ولی با توجه به سوال شما خیر نمیتوانند فسخ نمایند موفق وپیروز باشید

خیر چون شما به تعهدات خود طبق قرارداد عمل نمودید

طبق توضیحات شما امکان فسخ وجود ندارد البته اگر شرط فسخ برای فروشنده درج نشده باشد. با این وجود تحویل یا تنظیم سند خانه به شما با پرداخت مابقی پول امکانپذیر است. در هر صورت برای پاسخ دقیق تر باید مبایعه نامه را مطالعه کرد.باتشکر.

اگر عدم پذیرش شما قبل از امضا فروشنده بوده و توافق در این خصوص بوده خیر امکان فسخ نیست زیرا شرایط قرارداد پرداخت دریک قسط و رمان مشحص است.