اثبات رابطه نامشروع صرفا از روی پیامک امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۱ #32348991

سلام. من با یک خانم شوهردار که در شرف طلاق هستن ارتباط تلفنی دارم (پیامکی و تلفنی). همسر ایشون به هیچ وجه از وجود این ارتباط تلفنی اطلاع ندارن و همچنین من رو هم اصلا نمیشناسن. همسر این خانم به دلیل اصرار ایشون به طلاق شک کردن که شاید ایشون فرد دیگه ای رو دوست دارن (آقا راضی به طلاق نیستن و دادخواست طلاق از طرف خانم تنظیم شده). آیا اگر کار به دادگاه کشیده بشه و همسرشون از ایشون به جرم رابطه ی نامشروع شکایت بکنن، صرف اینکه فقط به همسرشون شک دارن (ولی هیچ مدرک دیگه ای ندارن) امکان گرفتن پرینت پیامک و تلفن وجود داره؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در دادگاه برای این موضوع باید مدارک قطعی وجود داشته باشد و براساس آن قاضی رای صادر نماید فقط صرف شک به همسر نمیتواند اقدامی انجام دهد مگر اینکه اثبات نماید .

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات رابطه نامشروع باید ادله محکه پسندی داشته باشند صرفا با شک به نتیجه نمیرسند .