ایا اعتراض من مورد قبول واقع میشه؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۷۹ #32334181

ا سلام و خسته نباشید
با سلام خسته نباشید چون دادگاه بدوی رای طلاق رو به ضرر من اعلام کرده تجدید نظر گذاشتم و عنوان کردم با مستندات کافی
و سوال دیگری ایا رای به نفع من صادر میشه با مستندات ( حکم ترک انفاق با جریمه قانونی / حکم عدم تهیه مسکن / بلاتکلیفی زوجه به مدت یکسال و نیم / دو صورتجلسه ۱۱۰ که زوج قفل درب منزل را بابت الزام به تمکینی که داده بود تعویض نموده و زوجه را به منزل راه نداده / حکم الزام به تمکین به نفع زوجه )ودر حکم های صادره الزام به تمکین (۲ بار به نفع زوجه)و دادخواست تهیه مسکن (۱ بار به نفع زوجه) زوج هیچ اعتراضی وارد نکرده / ( ۲۰ روز قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر و پس از ان ۲۰ روز فرجام خواهی )

مشاوره حقوقی طلاق
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .مع الاسف امکان پیش بینی نیست....

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ...

سلام وقت بخیر
امکان پیش بینی نتیجه وجود ندارد.

سلام
نتیجه را نمی توان پیشبینی کرد .

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست

با درود نتیجه قابل پیش بینی دقیق نیست

سلام و احترام
نتیجه هیچ دعوایی چه مرحله بدوی چه در مرحله تجدید نظر به طور قطع قابل پیش بینی نیست