رفع مسدودی حساب بانکی چه طور انجام شود؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۳ #32317895

با سلام و عرض ادب:
با وجود صدور حکم دادستانی مبنی بر رفع مسدودی حساب بانکی، من ۲ تا حساب بانکی ملت و تجارت دارم که تجارتم باز شده ولی حساب ملت هنوز باز نشده و بیش از ۱ماه هم میگذرد، مراجعه هم کردم دادگاه میگه ما حکم زدیم ولی مسئول بانک انکار میکنند و میگن ما چیزی دریافت نکرده ایم، سرگردان شدم نمیدونم چکار کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مراتب از طریق ریاست بانک اقدام و درخواست استعلام شود

سلام
بررسی کنید که مسدود بودن آن مربوط به همان پرونده می باشد و بعدا اگر مربوط به همان موضوع باشد مجددا به دادگاه بروید و حکمی که دادگاه به بانک ابلاغ نمود بر اساس شماره و تاریخ آن پیرو نامه به رئیس بانک تحویل دهید در صورتی که مجددا مشکل شما حل نشد و حساب شما مسدود ماند میتوانید به بازرسی بانک مراجعه و علت رفع مسدود را جویا شوید.

سلام
نامه دادستانی روبصورت دستی به بانک تحویل دهید

با سلام مطمئنا مشکل از طرف بانک است بهترین کار اقدام از طریق دادستانی می باشد حتما جواب می‌دهد موفق باشید

با اداره بازرسی بانک درمیان بگذارید

سلام
با در دست داشتن پرینت مقام قضایی به سرپرستی بانک مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید .

درود
نامه دستی بگیرید مراجعه کنید به بانک