آیا قاضی دستور ریکاوری گوشی رو میده؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۳۵ #32309148

دوست پسرم به زور از برهنگی من فیلم گرفته و پس از دستگیری فیلم را حذف کرده اول در کلانتری اقرار کرده که آره به زور لختم کرده و فیلم کرده ولی بعد گفته بخاطر شکنجه اقرار کرده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صرف فیلمبرداری در چنین شرایطی جرم نیست. اما اگر فیلم منتشر شده باشد جرم اتفاق افتاده است. بر حسب رویه قضایی بازپرس وظیفه تکمیل تحقیقات تا کشف جرم دارد و قاعدتا بایستی اطلاعات گوشی ریکاوری شود. اما بعضا پیش می آید که در این گونه مسائل تحقیقات کاملی صورت نمی گیرد. در هر حال موضوع بستگی به نوع طرح دعوی شما و ادله و مستندات و درخواست شما از مرجع قضایی دارد.

باسلام.شماارائه درخواست نمایید نتیجه آن درصلاحدید مقام قضایی ست.

سلام شما درخواست خودتان را مطرح نمایید پذیرش آن با مقام قضایی می‌باشد

این امکان وجود دارد پذیرش یا عدم آن بانظرمقام قضایی است.

درود بله امکان ریکاوری گوشی می باشد .

باسلام و درود امکان درخواست وجود دارد اما پذیرش آن بستگی به تصمیم قاضی دارد.

با احترام .فعلا تا مشخص شدن پرونده صبر نمایید اگر نتیجه بنفع شما صادر نشد تصمیم جدید بگیرید