میشه با وجود اینکه من استخدام رسمی هستم از پدرم مستمری یعنی حقوقش بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۳۷ #32298292

سلام من دختر مجرد هستم که استخدام رسمی یک سازمان دولتی هستم و پدرم فوت شده ،مادرم هم قبلا فوت شده بود
خواهر مجرد هم ندارم
میخواستم بدونم میشه با وجود اینکه من استخدام رسمی هستم از پدرم مستمری یعنی حقوقش بگیرم؟؟قانونا میشه؟؟
پدرم هم بازنشسته نیروی انتظامی بوده و رسمی

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر امکانپذیر نمیباشد

توجه داشته باشید خیر به شما مستمری پدر تعلق نخواهد گرفت.

سلام خیر به شما مستمری پدر تعلق نخواهد گرفت.

خیر با وجود شاغل بودن نمی توانید مستمری دریافت نمایید

خیر ممکن نخواهد بود..

باسلام و درود خیر به شما مستمری پدر تعلق نخواهد گرفت.

سلام و احترام
به دلیل اینکه شما حقوق بگیر سازمان دیگری هستید مستمری پدر به شما تعلق نمیگیرد