آیا تهیه منزل مستقل و عدم تمکین زوجه دلیل بر عدم پرداخت نفقه هست یا نیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۲ #32286446

با سلام
بنده بعد از عقد یک آپارتمان مستقل برای شروع زندگی با همسرم تهیه کردم ولی بعد از آوردن جهیزیه و پاندمی کرونا نتوانستم مراسم عروسی بگیرم و تلاشهای خانواده ها برای شروع زندگی بدون مراسم عروسی بی فایده بود و منجر به اختلافات و شکایت همسرم برای دریافت نفقه از شورای حل اختلاف و مهریه از دفتر ازدواج شد
با توجه به اینکه بنده منزل مستقل تهیه کردم و تمکین از طرف ایشون انجام نگرفته ؛ آیا ایشون مستحق نفقه هستند یا خیر ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات نشوز نفقه به زن تعلق نمی گیرد.

بادرودوسلام صداق یا مهریه و تمکین به هم مربوط نمی باشند.

تمکین و مهریه ارتباطی با هم ندارند.

تمکین ربطی به مهریه ندارد زن در هر صورت می تواند درخواست مهریه نماید. اگر زن باکره باشد می تواند از حق حبس استفاده نماید

اگر باکره باشد می‌تواند به حق حبس استناد کند و همچنین تمکین و مهریه ارتباطی با هم ندارند.

با سلام، اولا تا زمانی که حکم نشوز نگیرید بله
دوما باکره باشند نیاز به تمکین ندارند
سوم مهریه ربطی به تمکین کردند نداره

باسلام
مهریه ارتباطی به تمکین ندارد همچنین اگر باکره باشند میتوانند از حق حبس استفاده کنند .