به نظر شما پرونده طلاق من با این دلایل چجور پیش میره؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۱۶ #32285565

با سلام، شوهرم مرا از خونه بیرون کرد و با توجه ب ضرب وجرح و داشتن نامه پزشک قانونی. الان مدت ۶ ماه است که به من نفقه پرداخت نکرده با وجود اینکه پرونده الزام ب تمکین او رد شد و پرونده ضر ب و جرح هم به نفع من صادر شده، نفقه من تایین شده و از وقت تجدید خواهی هم گذشته. به نظر شما پرونده طلاق من با این دلایل چجور پیش میره، رهن خونه ای که زندگی می‌کردیم رو دو سوم رو. من پرداخت کردم الان خونه رو پس داده با وجودی که قولنامه به نام اون بوده و منکر پرداخت پول رهن من شده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات نماید

برای طلاق باید عسر و حرج ثابت شود.

سلام . پول پیش اگر ذکر شده در قولنامه قابل مطالبه است. و برای گرفتن طلاق با توجه به شرایطی که فرمودید مشکلی نیست

با سلام به استناد به آرار صادره به نفع شما می‌تواند دال بر عسر وحرج شما باشد

با احترام با توجه به اظهاراتتان امکان موفقیت در پرونده وجود دارد

سلام و درود با توجه به عدم پرداخت نفقه چنانچه ۶ ماه پرداخت نکرده باشد و همچنین گواهی ضرب و جرح و استشهادیه میتوانید به راحتی رای طلاق را بگیرید.پول پیش خونه رو اگر در قولنامه ذکر شده باشه که شما مقداری از ٖآن را پرداخت کردید قابل مطالبه است.

سلام احتمالا موفق خواهید شد.