بدلیل متواری شدن متهم چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۸۹ #32261495

۳۰۰میلیون از کسی سفته دارم.اما متاسفانه متواری شده و ازکشور خارج شده..چور پیگیر بشم.اگر سفته ها را بدم شرخر.می تواند از خانوادش بگیررد

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت داشتن اموال به میزان طلب از شخص متواری ، اقدام به توقیف اموال ایشان نماید . در غیر اینصورت جهت عدم تضرر بابت پرداخت هزینه دادرسی ابتدا با مبلغ کمتری نسبت به پیگیری و دادخواست مطالبه وجه اقدام ، و اقداماتی چون ممنوع الخروجی و ... را انجام دهید

با سلام
خیر میبایست از طریق مراجع قضایی اقدام و النهایه حکم جلب سیار وی را از اجرای احکام درخواست نمائید

ارتباطی به دیگر اعضای خانواده طلب ایشان ندارد و فقط باید از ایشان مطالبه نمایید میتوانید اگر اموالی از ایشان باقی مانده اقدام به توقیف نمایید.

با سلام
از خانواده وی نمی توانید قانونا بگیرید سفته را اجرا گذاشته و اموال ایشان را استعلام کنید اگر چیزی به نامش نبود ممنوع الخروجش کنید

با سلام ؛خیر امکان اخذ مبلغ سفته از خانواده نیست چون شخص متواری مدیون شما هستند نه خانواده، شما میتوانید با طرح دادخواست از اموال ایشان استعلام بگیرید

اگر اموالی دارد توقیف نمایید.

خیر ارتباطی به خانواده ایشان ندارد از اموال ایشان قابل وصول است