هزینه هایی که برای رد شکایت داده ام را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۱۸ #32239492

سلام... یک نفر از من شکایت کرده و من در جواب شکایتش لایح نوشته و از طیق دفاتر خدمات قضایی ارسال کرده و شکایت ایشان رد شده حالا میخواهم هزینه ای که برای جواب دادن به شکایت ایشان داده ام از ایشان پس بگیرم... دادخواست من باید تحت چه عنوانی باشد و در کجا دادخواست بدهم؟ برای هزینه مشاوره وکیل باید فاکتور بدهم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی ارائه دهید

دادخواستی تحت عنوان مطالبه هزینه دادرسی مطرح کنید …

بادرودوسلام دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی تقدیم و تنظیم نماییدازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی را تقدیم دادگاه کنید و البته برای هر ادعایی باید فاکتور یا هر مدرک مثبت پرداخت را ارائه دهید.

میتوانید تمامی هزینه ها را دریافت نمایید و نسبت به تنظیم لایحه توسط وکیل نیز طبق تعرفه را بخواهید

با احترام میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های دادرسی دهید.

سلام دادخواست مطالبه خسارت بدهید