الان که وکیل جدید وکالت قبلی را باطل کرده، وضعیت قراردادهای اجاره ای که وکیل قبلی بسته چه میشود و تا کی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۳۸ #32224014

در صورتی شخصی به مدت طولانی وکالت کاری داشته باشد و براساس آن املاکی را اجاره داده باشد، الان که وکیل جدید وکالت قبلی را باطل کرده، وضعیت قراردادهای اجاره ای که وکیل قبلی بسته چه میشود و تا کی اعتبار دارد؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دوست عزیز قراردادهای قبلی دارای اعتبار است

اقدامات وکیل قبلی، پیش از برکناری دارای اعتبار است.

با سلام
قراردادهای قبلی دهرای اعتبار است

سلام اجارهها در زمان خودش که تنظیم شده معتبر بوده است و همچنان معتبر است.

با توجه به وکالت کاری و اذن در این امور تمامی قراردادها دارای اعتبار تا اتمام مهلت قرارداد می باشند

قراردادهای قبلی دارای اعتبار است

درود . اقدامات انجام شده توسط وکیل قبل از ابطال وکالت ایشان معتبر و نافذ میباشد