چگونه اقدام شود که بنده متضرر نشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #32216783

سلام
بنده مبلغی سرمایه دارم و با توجه به سود پایین بانک ها تصمیم به سرمایه گذاری در بخش های خصوصی گرفتم. در قبال مبلغ پرداختی سود ماهیانه ۵ تا ۷ درصد خواهد بود و ضمانت مبلغ سرمایه ملک هستش
نحوه نوشتن قرارداد چگونه باشه که بنده متضرر نشم و احیانا اگر سود پرداختی رو نتونستند بدند در قانون نزول نباشه و بتونم کاری رو بکنم.
در قضیه سند ملکی هم از چه مراجعی باید استعلام ملک رو گرفت؟
ممنون از پاسخ هاتون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می بایست قرارداد مشارکت مدنی و یا مضاربه تنظیم کنید که هم از لحاظ شرعبی و هم قانونی دچار مشکل نشوید ملک مورد اشاره بعنوان ضمانت و وجه التزام برگشت اصل و سود و ضرر و زیان در از طریق همین قرارداد در رهن شما از طریق دفتر اسناد رسمی قرار بگیره و قرار بشکلی حقوقی توسط وکلای و کارشناس حقوقی خبره تنطیم گردد .

قرارداد تنطیم کنید
راجع به همه موارد ولو جزئیات توافق شود و برای موارد مورد توافق ضمانت اجرا اعم از وجه التزام، حق فسخ، شرط فاسخ و... تعیین شود.

باسلام
بهترین راه عقد قرارداد مشادک یا مضاربه میباشد و بهترین ضمانت کاری به رهن گذاشتن ملک از طریق دفتر اسناد رسمی میباشد.

سلام
شما باید از طریق عقد مضاربه اقدام کنید

سلام
اگر میخواهید از نظر شرعی کار شما مشکل نداشته باشد باید در قالب قرارداد مشارکت یا مضاربه قرارداد تنظیم کنید و بهترین پشتوانه این است که سند ملکی در دفتر اسناد رسمی رهن شما گذاشته شود و در قرارداد خود کلیه شرایط و ضوابط فیمابین را و میزان سود و نحوه تقسیم سود و ضرر و زیان را درصدی مشخص کنید و همه جزئیات را کامل بنویسید تا در صورت اختلاف مشکلی پیش نیاید

چک سفته برات
توضیح اضافه درخواست مشاوره تلفنی