برای ورود به عنف که دونفر بودن و شب وارد خانه شدند و با میله اهنی بنده را مورد ضرب جرح قرار دادند که موجب نقص عضو شدم چقدر زندان دارد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۴ #32179123

باسلام و وقت بخیر خدمت وکلای محترم
در تاریخی یک درگیری جلوی درب منزل بنده توسط افرادی ایجاد شد که این افراد درگیری را آغاز کرده و توهین تهدید میکردند و با میله تالیور(آهنی) بنده را مورد ضرب جرح قرار دادند و بعد ورود به عنف کردند و در داخل حیاط خانه با پسر و همسرم درگیر شده و آنها را کتک زدند یکی از آنها هم چوب در دستش داشت که همسر و پسرم را کتک میزد،ساعت درگیری ۹ شب بوده و همان موقع ۲تایی هجوم به سمت خانه بنده برده و واردش شدند که پسرم و همسرم آنها را با تلاش به بیرون انداختند که منجر به آسیب دیدگیشان شد،بنده هم چون با میله اهنی ضربه خوردم موجب نقض عضو طبق نظریه پزشکی قانونی شدم لازم به ذکر است که بنده ۴برگه نظریه پزشکی قانونی و طول درمان طولانی مدت داشتم،همسرم۳برگه پزشکی قانونی و پسرم هم ۳برگه پزشکی قانونی،حالا برای موضوعات توهین تهدید ضرب جرح و ورود به عنف کیفرخواست صادر شده،بنده گزارش صورت جلسه پلیس و امبولانس،و ۳شهود،پرونده بیمارستانی،تحقیقات محلی،و فیلم و صدای ظبط شده اقرار متهین را دارم
آیا میتوانند زندان را به جزای نقدی تبدیل کنند؟
سوال دیگرم این است که در روز چهارشنبه تاریخ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ سومین و آخرین جلسه دادرسی مبنی بر اخذ آخرین دفاع از متهمان برگزار شده و قاضی محترم شعبه ختم جلسه دادرسی را بیان کردند و گفتند دیگر لایحه و یا حرفی دا قبول نمیکنند اگر قبول کنند مجبورند جلسه دیگری بگذارند اما امروز صبح متهم با استفاده از دفترقضائی لایحه ای روی پرونده ارسال کرده...
میخواستم بدونم آیا به لایحه اش رسیدگی میشه؟
ممکنه دوباره جلسه دیگه ای بخاطر این لایحه برگزار بشه؟
یا اینکه به لایحه اش نگاه نمیکنند و رای را صادر میکنند؟
قاضی محترم چقدر از زمان ختم دادرسی وقت داره که رای را صادر کنه؟
ببخشید اگه طولانی شد
ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات مجازات اشد اعمال میشود

باسلام و درود اگر اثبات شود مجازات اشد اجرا خواهد شد.

با درود دیه پابرجا است، تعدد است و مجازات‌ اشد اعمال می‌شود.

سلام و ارادت
با توجه به ختم رسیدگی به لایحه ارسالی توجهی نمی شود و برای جرایم مذکور نهایتا دیه و حبس صادر می شود .

با احترام در صورت اثبات از هفت سال تا پانزده سال مجازات خواهند شد

دیه ها پس از تعیین نهایی تجمیع و در ببین مجازات جرائم متعدد این پرونده مجازات اشد اجرا میشود.
در خصوص لایحه و اثر آن، جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است.

درود:باتوجه به ورود به عنف وضرب وجرح، مجازات اشد اجرا میشود،به علاوه دیه.