درخواست خسارت از آرایشگر به دلیل کیفیت افتضاح چطور است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۰۳ #32164010

سلام وقتتون بخیر
راستش ماجرا از این جا شروع شد که بنده یک آرایشگاهی رفتم و آسیب شدیدی به موهام زد
بعد برای شکایت از اون آرایشگاه به صنف آرایشگران زنانه شهر خودمون مراجعه کردم اما با برخورد بسیار توهین آمیز و نامحترمانه اون ها هم مواجه شدم
آیا بنده میتونم در دادگاه علاوه بر هزینه ای که به آرایشگاه پرداخت کردم حالا به هر دلیلی درخواست خسارت کنم؟
چه از آرایشگر
چه از صنف آرایشگران(یا به طور خاص اون۳نفر در صنف آرایشگران)
یا فقط بعد این همه دوندگی و هزینه و انرژی و زمان گذاشتن و بازی با اعصاب و روانم و ترس و سردرگمی فقط هزینه ای که برای آرایشگاه دادم بهم برگردونده میشه؟

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایت کنید درصورت اثبات ایراد صدمه به شما علاوه بر هزینه پرداختی، خسارت وارده به شما هم پرداخت خواهد شد

شکایت کنید درصورت اثبات ایراد صدمه به شما علاوه بر هزینه پرداختی، خسارت وارده به شما هم پرداخت خواهد شد

امکان شکایت تحت ایراد صدمه غیر عمدی وجود دارد

سلام باید بتوانید این مورد را برای دادگاه وصنف مربوطه اثبات کنید تا محکوم بشود

سلام .قابل پیگیری هست اما باید عدم مهارت وقصور ایشان را به اثبات برسانید.

امکان پیگیری و شکایت وجود دارد اگر دلیل و مدرکی مبنی بر قصور یا عدم مهارت ایشان در کار مربوط ب خودشان دارید امکان مطالبه خسارت هست

سلام
می توانید شکایت نمایید