بدلیل اختلافات زندگی خانمم مرا از منزل بیرون کرده و کلید رو هم ازم گرفته، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۲ #32160974

با سلام. بنده در منزل خانمم زندگی میکنم، خودم هم منزل مناسب زندگی فراهم کرده ام. ولی بدلیل اختلافات زندگی خانمم مرا از منزل بیرون کرده و کلید رو هم ازم گرفته، الان من باید چکار کنم. بچه هم پیش خودش نگه داشته است.

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین با اعلام آدرس ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

درصورتی که‌شما به عنوان زوج اولا: منزل مستقل ثانیا : اثاث منزل ، دارید می توانید دادخواست تمکین را اقامه نمایید

با سلام وقت شما بخیر
ارسال اظهارنامه مبنی بر تمکین و اعلام آدرس در منزل شخصی مسکونی برادرتان و فرصت تعیین نماید برای حضور در آدرس اعلام شده که الزاما باید خانم در آدرس برای زندگی مشترک حضور یابد. در این صورت ناشزه تلقی شده و حق درخواست نفقه نخواهد داشت .
در صورت توهین و فحاشی هم ثبت شکواییه ضرورت می باشد .
جهت بررسی موضوع و ارائه راهکار مناسب درخواست ارزیابی نمایید قطعا پاسخ بهترو کاملتری عاید شما خواهد شد.موفق باشید

از طریق دفترخدمات قضایی ،اظهارنامه ای در خصوص الزام زوجه به تمکین ،ارسال نمایید.