شاکیان رضایت نمی دهند بیمه ثالث بنام من است؛ چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۵۷ #32139734

در سال ۸۹ خودرو خریدم سند محضری زدم اما تعویض پلاک نکردم سال ۹۸ چند نفر که از صاحب قبلی طلب دارند طبق نامه حل اختلاف به راهور و سازمان تعویض پلاک ماشین پلاک گذاری توقیف شده است فعلا ماشین در منزل خوابیده است شاکیان رضایت نمی دهند بیمه ثالث بنام من است لطفا راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرائی مطرح کنید

سلام ودرود بعنوان معترض ثالث به عملیات اجرایی مستند به سند رسمی شما که مقدم است اقدام کنید

مالک قبلی درخواست فک پلاک نموده و شما بعد از ۱۰ سال پلاک وی را فک نکرده اید لذا تا فک پلاک مذکور خودرو شما در سامانه راهور دستور توقیف دارد پس بایستی رضایت شاکی یا شاکیان را اخذ نمایید تا در صورت لغو دستور توقیف بتوانید سریعا به تعویض پلاک مراجعه نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست الزام به فک پلاکرا تنطیم و ارائه کنید .

"با سلام"
به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

اعتراض ثالث اجرایی انجام دهید

با سلام و احترام
ابتدا روند توقیفی خودرو را پیگیری نموده و به مرجع قضایی مربوطه مراجعه نمایید و با دریافت مشخصات پرونده اقدام به ثبت دادخواست اعتراض یا ورود ثالث نمایید. (لازم به ذکر است جهت این امر بایست نسبت به اینکه پرونده در چه مرحله ای از رسیدگی می باشد اطلاع حاصل نمایید، امکان توقیف قبل از صدور رای قطعی و بعد از آن وجود دارد و شرایط ورود شما در هر مرحله متفاوت است)
و در هر صورت با ارائه مدارک مالکیت از جمله سند و بیمه نامه از مالکیت خود دفاع کرده و تقاضای رفع توقیف نمایید پس از آن اقدامات لازم در جهت فک پلاک سابق و نصب پلاک جدید را انجام دهید.