آیا میتوان برای پرداخت مطالبات کارگر تقاضای اعسار داد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۵ #32135585

باسلام عرض ادب
بنده کارگری هستم که مطالبات سال ۹۷ خود را بعد از دوسال پیگیری توانستم حکم نهایی را از اداره کار دریافت کنم. حال کافرما دادخواست اعسار دروغینی به مجتمع قضایی داده است که بنده درامدی ندارم و مالی هم ندارم و دو شاهد دروغین هم امضا کرده اند.
با توجه به اینکه حقوق کارگر، جزو دیون ممتاز است! دادگاه چجوری قسط بندی میکنه؟و آیا تاخیر تادیه بهش میخوره؟ بنده در لایحه خود در روز اعسار باید به چه مواردی از قانون اشاره کنم تا تقاضای اعسار وی را رد کنند؟

*بنده در ایام کارگرد خود با هزار دروغ و کلاه برداری حقوق بنده را ندادن بعد حالا با توجه به این همه تلاش : اکنون هم باید چندین سال طول بکشید تا حقوقم را دریافت کنم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اداره کار صلاحیت رسیدگی به اعسار راندارد ..در ضمن شما اگر دلایلی مبنی بر رد دادخواست اعسار دارید ارایه نمایید ..و بااین اوصاف که شما میگویید اعسار انها پذیرفته نخواهد شد

با سلام
در هر دعاوی مالی که محکوم علیه ، تمکن مالی برای پرداخت دین خود نداشته باشد دادگاه میتواند دادخواست اعسار دهد
اگر شما از وسع مالی محکوم علیه آگاهی دارید میتوانید انرا به دادگاه ارایه تا دادخواست اعسار محکوم رد شود