آیا با وکالت دادن وراث به نفر دوم، وکالت من اعتبار خواهد داشت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۲۴۲ #32108044

ببخشید من سال ۹۱ یک پژو ۴۰۵ از کرج خریدم و پلاک به نام زدم و برگ سبز به نام من هست. سند به نام نفر اول هست و وکالت داده به نفر دوم و نفر دوم هم تفویض وکالت داده به من برای انتقال سند ۲ هفته پیش اقدام کردم که گفتن وکالت دهنده اول فوت شده. من وارثین رو پیدا کردم و قبول کردن بیان دفترخانه ولی میگن ما وکالت میدیم به نفر دوم نه به من. اگه وکالت بدن به نفر دوم آیا وکالتی که من از نفر دوم دارم هنوز اعتبار داره؟
یا باید دوباره نفر دوم وکالت بده به من؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این صورت شما نیز باید از نفر دوم مجدد وکالتنامه بگیرید اما ترجیحا بهترین کار تنظیم سند رسمی می باشد

با سلام
با فوت موکل وکالت شما از درجه اعتبار ساقط است ... پیشنهاد میشود از ید اول (وارثین) وکالت بگیرید مسقیما

سلام در صورتی که به نفر دوم وکالت بدهند او باید مجددا به شما وکالت بدهد...بهترین‌راه‌این‌است‌که‌ایشان‌بااخذرضایت‌طرف‌دوم‌(صرفاجهت‌جلوگیری‌ازبروزمشکلات‌آتی)سندرامستقیم‌به‌نام‌شمامنتقل‌کنند

سلام وکالت نامه فاقد اعتبار است و باید مجددا از ید قبلی وکالت بگیرید

اگر وکالت به نفر دوم بدهند ایشان نیز بایستی به شما تفویض نماید و الخ.. ولی بهتر است برای پرهیز از تنظیم چند وکالت و تفویض آنها را متقاعد به انتقال سند قطعی به نام اخرین خریدار نمایید.