ایا مطالعه پرونده کیفری حق لاینفک شاکی نیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۹۶ #32098416

بابت شکایت کیفری ( ایجاد مزاحمت و ازار و اذیت) پرونده بنده به شورای حل اختلاف ارسال شده بود.به قاضی شورای حل اختلاف گفتم که درخواست کتبی برای مطالعه پرونده رو میخوام بدم ولی در جوابم حرف مضحکی زد و گفت پرونده رو فقط قاضی میتونه ببینه و مخالفت کرد در حالی که مطالعه پرونده قضایی جزئ حق لاینفک شاکی است با درخواستم مخالفت کرد؟ برای مطالعه پرونده چکار بایستی کنم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد پرونده شما منعی برای عدم دسترسی وجود ندارد

با سلام درخواست کتبی بدهید و اگر موافقت نشد از طریق رئیس مجتمع پیگیری کنید

سلام بر شما . درخواست خود را به صورت مکتوب تقدیم کنید و منع قانونی ندارد .موفق باشید

با سلام
خیر بطور مطلق حق شاکی نیست. در برخی جرایم دادگاه می تواند اجازه مطالعه پرونده را صادر نکند. اما در مورد موضوع اتهامی و دعوی شما هیچ منع قانونی وجود ندارد و بایستی با درخواست شما موافقت شود. بنابراین به صورت کتبی درخواست خود را مطرح کنید.

پرونده شما جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع شده و در صورت عدم سازش به دادسرا ارسال می گردد
کتبا طی یک لایحه درخواست مطالعه پرونده رو مطرح کنید و از اعضای شورا بخواهید که کتبا نظرشون رو بنویسند
در صورتی که کتبا مخالفت کنند بنا به قانون نظارت بر رفتار قضات از موجبات تنبیه قاضی می باشد
ضضمن اینکه می توانید از رئیس یا سرپرست مجتمع نیز درخواست نمائید و ایشان هم مکلف هستند تا حقوق شما را رعایت نموده و دستور مطالعه پرونده را به دفتر شعبه بدهند

بااحترام
بعد از فرستادن به دادگاه شما میتوانید مطالعه نمایید و یا به رییس مجتمع برای این امر مراجعه نمایید

سلام به صورت مکتوب درخواست مطالعه و کپی برداری حق شماست