ترک منزل توسط زن بدون اجازه شوهر، چطور از طریق قانون باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۱۹ #32088077

با سلام من از پرسنل نیروی انتظامی هستم و محل کارم تهران است ولی محل سکونتم اصفهانه. به خاطر شرایط شغلیم بیست روز تهران سر کار هستم ۱۰ روز میرم پیش زن و بچم اصفهان. زنم تا الان چندین بار بعد از رفتنم به سر کار بدون اجازه من ترک منزل کرده و به خونه پدرش رفته و بعد هم پدر و مادرش تو زندگیمون خیلی دخالت میکنن. الانم بازم من چند روز پیش اومدم سرکار اونم بدون اجازه من رفته خونه پدرش و بچمم برده درضمن گوشیشم چن روزه جواب نمیده تو این چند روزم هیچ خبری از بچم ندارم چیکار باید بکنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در وحله اول اظهارنامه و در وحله دوم دادخواست

درود ابتدا اظهارنامه ارسال کنید بعد دادخواست دهید

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید

با سلام
شما می توانید در ابتدا با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اقدام به ارسال اظهارنامه الزام به تمکین نمایید در صورت عدم تمکین زوجه اقدام به ثبت دادخواست نمایید

سلام، علی الحساب یه اظهارنامه براش بفرستین و رسما ازش بخواین که تمکین کنه

شما در اولین فرصت اقدام به ارسال اظهارنامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی مبنی بر دعوت از همسر برای بازگشت به منزل مشترک و ایفای وظایف زوجیت نمایید سپس برای حل مشکل بهتر است به یکی از مراکز مشاور خانواده مراجعه کنید