آیا برای الزام به تمکین نیاز به تشکیل جلسه دادرسی است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۱ #32087363

درخصوص شکایت الزام به تمکین همسرم از حق حبس خود استفاده کرد و با تبادل لوایح پرونده به تجدید نظر فرستاده شده چند روز بعد رای صادر میشود؟
امکان این هست که برای طرفین به منظور جلسه رسیدگی وقت تعیین شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بانظر کارشناس محترم آقای معزی موافقم

سلام و درود
رای دادگاه تجدید نظر لازم الاجرا و بدون وقت قبلی انجام میشود .
اگر قاضی صلاح بداند جلسه ی رسیدگی قرار میدهد در غیر اینصورت جلسه رسیدگی در هیچ مورد ممکن‌نیس

سلام در دادگاه تجدید نظر رسیدگی بدون حضور اصحاب دعوی صورت می گیرد مر این که به تشخیص دادگاه تشکیل جلسه لازم باشد .

با سلام ووقت بخیر
زمان صدور رای بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد . و اصولا برای تجدیدنظر جلسه رسیدگی تشکیل نمی شود مگراینکه قاضی رسیدگی کننده جلسه رسیدگی تعیین کند.