لطفا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم تا بازگشت به کار شوم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۶ #32068890

سلام بنده با ۱۱سال سابقه کار در شهرداری, بخاطر مشکلاتی مالی و ندادن حقوق از طرف شهرداری دچار غیبت ۶ماهه میشوم,,و اخراج میشم,,بعد پیگیری های مکرر و کدخدامنشی و نامه نگاری های استانداری,فرمانداری,نماینده و شورای شهر و حتی نامه شهردار که بازگشت به کار شوم,,کارگزینی موافقت نمیکنند در حالی که یک طرفه و بدون ابلاغبه قبلی و فقط در حد یک کمیته انظباتی داخل سازمانی اخراج شده ام در حالی که الان ۴سال ازین مسله میگذرد بنده تقریبا فصلی در خود شهرداری مشغول به کار شده ام ولی قرداد بنده که مشاغل کارگری و گزینش استانی شده بودم به قول کارگزینی لغو شده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

می توانید ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری شوید..

در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.

بدوا باید از طریق اداره کار اقدام می‌کردید به علت زمان زیادی که گذشته با مدارک و اسناد و مکاتبات گفته شده به در دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

باسلام. ازطربق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

شکایت شما می بایست در دیوان عدالت اداری طرح شود.

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری فرمایید.